At blive forældre vender op og ned på livet, og selvom det er fantastisk at sætte et nyt lille liv i verden, kan det også være hårdt for parforholdet. Det kræver en aktiv indsats at bevare gnisten mellem bleskift og lange, vågne nætter. Her får I et par tips til, hvordan I kan holde jeres parforhold ved lige, når børn kommer til.

Tag på dates

I en børnefamilie kan det nemt føles som om, døgnet ikke har nok timer. Alligevel er det vigtigt i ny og næ at prioritere tid til jer som par væk fra børnene. Dates uden for hjemmet gør, at I vil føle jer stærkere og tættere forbundne i den efterfølgende tid, hvilket styrker jeres parforhold.

En oplagt mulighed er at tage ud at spise på en god restaurant. Danmark bugner af fantastiske spisesteder, og uanset hvor I bor i landet, er der rig mulighed for at få jer en lækker og romantisk middag eller et dejligt glas vin. Tag f.eks. et kig her og find inspiration til, hvor jeres næste date skal foregå. Måske I finder jeres nye yndlingsrestaurant?

Send søde sms’er

Selvom det ikke altid er nemt at holde fast i flirten i en travl hverdag med børn, skal der nødvendigvis ikke så meget til for at tænde op for gnisten. Små søde beskeder i løbet af dagen er en super god måde at holde flammen ved lige.

En dejlig besked til eller fra din kæreste eller ægtefælle viser nemlig, at I tænker på og ikke har glemt hinanden i jeres daglige gøremål, hvilket blot er med til at gøre gensynsglæden endnu større efter en lang dag.

Det behøver således ikke at være en svær kunst at holde liv i romantikken i et liv med små børn.