Om Os

Jeg har en stor interesse for børn og har haft det, lige siden jeg blev stor nok til, at børn var søde og små. Børns umiddelbare og spontane opførsel har altid fascineret mig og smittet af på mig.
Mit formål er derfor at sprede viden om, hvad der rykker sig inden for børnenes og familiernes verden. Det kan være alt fra børnenes lyst til at køre på løbehjul til, hvordan en god legeplads skal se ud.

Et barn skal føle sig trygt

Det er vigtigt for mig at komme ind på børns sikkerhed og trivsel. Det betyder, at når jeg for eksempel skriver om løbehjul, vil jeg altid pointere, hvorvidt det er forsvarligt for børn i en vis aldersgruppe at køre på dem eller ej.

Jeg prøver at finde informationer om, hvad man kan gøre i forhold til at finde gode oplevelser at lave med familien. Det er en essentiel del af denne blog at kunne bidrage til, at familier kan skabe et godt fællesskab. Hvis jeg kan medvirke til glæde i familien, bliver jeg selv glad. For mig er det sådan, at børns glæde avler glæde.

Familie er ikke kun far, mor og børn

Når jeg skriver, at jeg går meget op i børn og familien, er det ikke kun forbeholdt mor og far, men også bedsteforældre og for den sags skyld også onkler og tanter, fætre og kusiner.  Familier er store og sammenflettede på kryds og tværs, og der kan være mange forskellige indgangsvinkler til at håndtere et barn. En mor, moster og bedstemor har alle deres egne måder at interagere med et barn på – og der er råd til alle her på siden.

Jeg er meget ivrig i min research og læser hver dag på sider, der har med børns trivsel og børnelegetøj at gøre, så jeg kan sikre mig en stor viden på følgende områder: Godt familieliv, børns trivsel, bedsteforældre, børnetøj, legetøj og ikke mindst oplevelser for hele familien.

4.5/52 ratings